Uniwersytecka książka kucharska

19 listopada 2016 roku Uniwersytet Warszawski skończy 200 lat. Obchodom Jubileuszu przyświeca chęć ukazania różnorodności, kreatywności i pasji tych, którzy uniwersytecką społeczność tworzą. Los skrzyżował moją ścieżkę życia z UW. Z pasji do gotowania i różnorakich pośrednich powiązań, znalazłam się najnowszej publikacji Wydawnictw Uniwersytetu Warszawskiego.

UW_book

A po szczegóły zapraszam TU (klick)
Jestem w Deserach, a raczej jest tam moja krucha tarta rabarbarowa!
Kto ciekawy, niech kliknie w Spis treści strona 3.
Książka będzie dostępna z 20% rabatem, m.in. podczas nadchodzących Targów Książki na Stadionie Narodowym.
 Wydanie: 1, Miejsce i rok wydania: Warszawa 2016, Język publikacji: polski, ISBN/ISSN:978-83-235-2338-3, EAN:9788323523383, Liczba stron: 192, Oprawa: Twarda, Format: 147×303

 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *